HENKILÖKUNTA

Hei kaikki! Olen Fysioterapeutti kuntokeskus Aerodikkarien omistaja. Olemme vuodesta 1992 alalla toiminut yksityinen kunto- ja aerobicsali Hollolan kuntakeskuksessa. Tarjoamme liikunta-alan palveluita ”tavallisille” ihmisille: kaikenikäisille, miehille ja naisille, vasta-alkajille tai liikuntaa enemmän harrastaneille. Tule yksin tai ryhmässä, tehdään liikunnasta hauska kokemus!

JARI KOTKANSALO
JARI KOTKANSALOTyöfysioterapeutti - Kuntohoitaja - Kuntosali-ja Ryhmäliikuntaohjaaja, Terveyskonsultti, Weight Trainer-valmentaja
Terve! Olen terveydenhuollon ja liikunta-alan konkari ja alan ammattilainen ? Olen tehnyt töitä hierojana ja työfysioterapeuttina reilut 20 v., joten kokemusta ja osaamista on kertynyt vuosien varrella. Koen olevani oikealla alalla auttaessa ihmisiä kuntoilun, hyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä. Ammatillinen osaamiseni ja myös oma pitkä liikuntataustani (k-saliharjoittelu, ryhmäliikunnan ohjaus v.92 alk.)on eduksi hlökohtaisessa asiakasohjauksessa liikunnan ja terveellisten elämäntapojen parissa – kaikki ovat tervetulleita treenaamaan kanssani ja myös asiakkaiksi fysioterapiaan ja hierontaan!

TARJOAMME TYÖHYVINVOINTI JA TYÖSSÄ JAKSAMISTA EDISTÄVIÄ PALVELUITA YRITYKSENNE TYÖNTEKIJÖILLE

Tarjoamme palveluitamme (terveys-ja liikuntapalvelut) räätälöidysti eri yritysten tarpeiden mukaan ja tavoitteenamme on tukea Teidän henkilöstön hyvinvointia, työssä jaksamista ja henkilöstön tuki-ja liikuntaelinoireiden ennaltaehkäisyä ja lievittymistä sekä työntekijöiden työkykyisenä pysymistä, mikä myös lisää yrityksen tuottavuutta, kun sairauspoissaolot pysyvät alhaisina.

  • KUNTOSALI

  • RYHMÄLIIKUNTA

  • FITNESS

  • INTENSIIVI-PAINONPUDOTUS / PERSONAL TRAINER -paketti (1 tai 2 hlöä)

YHTEYSTIEDOT

Kaipaatko lisätietoa? Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.