HENKILÖKUNTA

Hei kaikki! Olemme Fysioterapeutti ja koulutettu hieroja kuntokeskus Aerodikkarien uudet omistajat. Tässä on yrityksen tarjous meistä. Olemme vuodesta 1992 alalla toiminut yksityinen kunto- ja aerobicsali Hollolan kuntakeskuksessa. Tarjoamme liikunta-alan palveluita ”tavallisille” ihmisille: kaikenikäisille, miehille ja naisille, vasta-alkajille tai liikuntaa enemmän harrastaneille. Tule yksin tai ryhmässä, tehdään liikunnasta hauska kokemus!

KHOA TRUONG
KHOA TRUONGUrheiluhieroja - Personal Trainer - Spinning Ohjaaja
Olen valmistunut Laurea Ammattikorkeakoulusta tradenomiksi vuonna 2015
Aktiivinen elämäntapa, ja Personal Trainer – todistus, jonka EuropeActive tai entinen Euroopan terveys- ja kuntoyhdistys (EHFA) on hyväksynyt, joka on (johtava) voittoa tavoittelematon organisaatio, joka edustaa koko Euroopan terveys- ja kuntosektoria Brysselissä
Urheiluhieroja – koulutettu hieroja, valmistuin Tampereen urheiluhierojakoulusta heinäkuussa 2018
ERGON IASTM TECHNIQUE international diploma 08.12.2019
IASTM – instrument assisted soft tissue mobilization (IASTM) is a popular treatment for myofascial restriction.
Ergon Tools applied with special Ergon Techniques can:
a) detect and release – loosen scar tissues, adhesions and fascial stiffness,
b) increase localized perfusion, and
c) decrease muscle tone and muscular pain.
JARI KOTKANSALO
JARI KOTKANSALOTyöfysioterapeutti - Kuntohoitaja - Kuntosali-ja Ryhmäliikuntaohjaaja, Terveyskonsultti, Weight Trainer-valmentaja
Terve! Olen terveydenhuollon ja liikunta-alan konkari ja alan ammattilainen ? Olen tehnyt töitä hierojana ja työfysioterapeuttina reilut 20 v., joten kokemusta ja osaamista on kertynyt vuosien varrella. Koen olevani oikealla alalla auttaessa ihmisiä kuntoilun, hyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä. Ammatillinen osaamiseni ja myös oma pitkä liikuntataustani (k-saliharjoittelu, ryhmäliikunnan ohjaus v.92 alk.)on eduksi hlökohtaisessa asiakasohjauksessa liikunnan ja terveellisten elämäntapojen parissa – kaikki ovat tervetulleita treenaamaan kanssani ja myös asiakkaiksi fysioterapiaan ja hierontaan!

TARJOAMME TYÖHYVINVOINTI JA TYÖSSÄ JAKSAMISTA EDISTÄVIÄ PALVELUITA YRITYKSENNE TYÖNTEKIJÖILLE

Tarjoamme palveluitamme (terveys-ja liikuntapalvelut) räätälöidysti eri yritysten tarpeiden mukaan ja tavoitteenamme on tukea Teidän henkilöstön hyvinvointia, työssä jaksamista ja henkilöstön tuki-ja liikuntaelinoireiden ennaltaehkäisyä ja lievittymistä sekä työntekijöiden työkykyisenä pysymistä, mikä myös lisää yrityksen tuottavuutta, kun sairauspoissaolot pysyvät alhaisina.

  • KUNTOSALI

  • RYHMÄLIIKUNTA

  • FITNESS

  • INTENSIIVI-PAINONPUDOTUS / PERSONAL TRAINER -paketti (1 tai 2 hlöä)

YHTEYSTIEDOT

Kaipaatko lisätietoa? Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.