SARI PUDOTTI -18,3kg 6kk:ssa!


SARI ÄIKÄS PUDOTTI PAINOA -18,3KG -BODY FOR LIFE:ssa & PERSONAL TRAINING:ssa!

Lue Sarin TREENEISTÄ, RUOKAVALIOSTA & PERSONAL TRAINING-ohjelmasta Jarin ohjauksessa.

Homma alkoi Body for LIFE-intensiivi-ohjelmalla eli ryhmämuotoisena Jarin ohjauksessa! Sarin FOTO ennen valmennusta viime syksyltä (alempana) ja NYT-kuva siis ylhäällä maaliskuulta – hienot tulokset!!

SARIN PAINONPUDOTUSMATKA, PT-treenit Jarin kanssa & RUOKAVALIO-OHJELMA -koko ohjelma alla.

SARIN TULOKSET AJALLA 6kk – 8/18-2/19
(Body for LIFE 2,5kk & Jarin PT-paketti 3,5kk – loma 3vko)
PAINONPUDOTUS -18,3kg
RASVA-% TIPPUNUT – 6%
LIHASMASSAN LISÄYS + 3,5% NYT 31,3! (korkea)
SISÄELINRASVAN TASO TIPPUNUT 10—>8
Korkea—>Normaali
-joka on kehoon kertynyttä haitallista rasvaa mm. vatsaontelossa ja sisäelinten ympärillä!

VYÖTÄRÖNYMPÄRYKSESTÄ LÄHTI 12,5 cm, johon Sari on erittäin tyytyväinen!!


SARI ÄIKÄS aloitti 8/2018 Jarin
BODY FOR LIFE- INTENSIIVI RYHMÄSSÄ!
Kurssilla treenattiin kimpassa sykkeennostoa/lihaskuntoa Jarin omalla treenistudiolla ja kuntosalilla ja jokaiselle laadittiin hlö-kohtainen ruoka-ohjelma kalorimäärineen ja annoskokoineen – tavoitteena PAINONPUDOTUS-ja PAINONHALLINTA pitkällä tähtäimellä. Nämä siis olivat Sarin tavoitteet kurssilla. Kaikille ryhmäläisille asetetaan HLÖ-KOHTAISET TAVOITTEET. He saivat myös kuntosaliohjelmat (3 eri ohjelmaa, mistä valita itselleen sopiva).
BODY FOR LIFE INTENSIIVI-ryhmä päättyi marraskuussa (n.kesto 10vkoa) ja tästä innostuneena, kun Sarin paino oli tippunut ja kuntotaso selkeästi noussut – ja oman kehonkoostumuksen muuttuessa terveellisempään suuntaan KRITEEREINÄ mm. painonpudotus, rasva-ja lihasmassaprosentti, sisäelinrasvan taso ja kehon painoindeksi (BMI).
Sari päättyi tulosten innoittamana jatkamaan Jarin PERSONAL TRAINING-OHJAUKSESSA (8x)
PT-paketin sisältö suunnitellaan & toteutetaan YKSILÖLLISESTI. Sari halusi oppia vielä lisää eri treenimetodeista kuntosalilla – ja saada vielä parempia tuloksia.
Jari laati Sarille alkuun kiinteyttävän kuntosaliohjelman ja kun perusteet oli hallussa treeniohjelmaa muokattiin lihasmassan lisäämiseksi enemmän lihasmassa-tyyppiseksi ohjelmaksi (pyramidiharjoittelu). Kuormitusta lisättiin, toistoja lyhennettiin, sarjoja lisättiin ja keskityttiin vain 2-3 lihasryhmään kerralla (mikä ajankäytöllisesti sopi Sarille). Lisäksi Sari yhdisti kuntosaliharjoitteluun Jarin RYHMÄLIIKUNTA-tunnit, ja hän kävi viikottain Pump Up & HIIT-tunneilla sekä Spinningissä (eri ohjaajat).

HUOM! Tsekkaa koko ryhmäliikunta-aikataulu (10h/vko): http://tmijarik.simplesite.com/417106982.

HLÖ-KOHTAINEN TAVOITE siis lähes saavutettu- n.2 kg pudotus vielä BMI:n osalta jatkuu (terveysperusteisesti), vaikkakin vyötärönympäryksen mitta on nykyään tärkeämpi terveyskriteeri.

SARIN OHJELMA PÄÄPIIRTEISSÄÄN:

Sarin liikunnan määrä oli keskimäärin 2-3h/vko sisältäen aina lihaskunto-harjoittelua jossain muodossa, kun tavoitteena oli pysyvä painonhallinta terveellisen ruokavalion (Body for LIFE-metodi) ohella ja huomioiden oikea ateriarytmi ja ravintoaineet oikeassa suhteessa- ja Jarin hlö-kohtaisesti laatima ruokavalio-ohjelma annoskokoineen ja TREENIOHJELMA Sarille. Sarin tuli pitää ruoka-ja treenipäiväkirjaa, jota kontrolloitiin ja n. 2-3vkon välein ja samalla tsekattin kehonkoostumus & vyötärönympärys -ja tehtiin muutoksia/tarkennuksia ruoka-ja liikunta-ohjelmiin tarpeen mukaan.
Sari on joka tapauksessa melkein tavoitteessaan – ja voi myös fyysisesti nyt paremmin :)-ja työssä jaksaminen on parantunut.
PERSONAL TRAINING-paketti (joka oli Sarin ohjelmassa)
http://tmijarik.simplesite.com/417107298
Body for LIFE-ohjelma 10.4.2019–>
http://tmijarik.simplesite.com/438911937

KIITOKSET SARILLE YHTEISTYÖSTÄ – ja ONNITTELUT HYVISTÄ TÄHÄNASTISISTA TULOKSISTA!
Terkuin Jari Kotkansalo