Fysioterapia

Tuki-ja liikuntaelinvaivoihin – fysioterapiaa!

Fysioterapian tavoitteena on parantaa ja ylläpitää asiakkaan työ- ja toimintakykyä.

Hoidan tuki- ja liikuntaelinsairauksia ja vaivoja yli 20v työkokemuksella ja minulla on 5-vuotinen koulutus; kuntohoitajasta fysioterapeutiksi ja sitten työfysioterapeutiksi.Vastaanotolleni pääset pääset nopeasti ilman lähetettä tai lääkärin fysioterapia-lähetteellä.

Lähetehoidoista (lääkärin lähete fysioterapiaan) Kela korvaa osan asiakkaan hoitokuluista/maksuista.

Tuki- ja liikuntaelinsairauksien aiheuttamat kiputilat ja toimintakyvyn haitat ovat hyvin yleinen syy hakeutua fysioterapeutin vastaanotolle. Oireet voivat alkaa äkillisesti, tapaturman seurauksena tai kehittyä vähitellen esimerkiksi virheellisen kuormituksen seurauksena. Oireita on tyypillisimmin niska- ja hartiaseudussa, lanneselässä sekä nivelrikosta aiheutuen eri nivelissä. Myös jalkaterän virheasennot tai jalkojen pituusero aiheuttaa usein vaivoja koko alaraajaan ja myös selkään.

Nopea puuttuminen (fysioterapia) tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin ja kiputiloihin nopeuttaa paranemista ja johtaa parempiin lopputuloksiin sekä pienempiin muutoksiin toimintakyvyssä. Näin voidaan välttää kipujen pitkittyminen ja lihas-ja nivelsäryt, pitkät sairauslomat, runsas särkylääkkeiden syönti ja jopa turhat leikkaushoidot. Lisäksi tavoitellaan asiakkaan nopeaa palaamista kivuttomampaan arkeen ja liikuntaharrastuksiin.

 • Selkä- ja niska-hartiakivut, päänsärky, huimaus, rintarangan fasettilukot

 • Säteilykivut ylä- ja alaraajoihin

 • Rasitusvammat ja urheiluvammat (fysikaalinen hoito, manuaalinen käsittely, kinesioteippaus)

 • Kivut ja rajoitteet liikkuessa ja harjoittelun yhteydessä

 • Turvallinen, tehokas ja tavoitteellinen harjoittelu (henkilökohtainen valmennus)

 • pre-ja postoperatiivinen fysioterapia eli leikkaukseen valmistautuminen ja/tai siitä kuntoutuminen

Fysioterapia ja OMAFYSIO-palvelut.

FP OMAFYSIO-klinikka/palvelut: NOPEA HOITOON PÄÄSY! Meiltä saat palvelua yrityksen työntekijänä, jos työnantajasi on järjestänyt tai sopinut esim. Terveystalo-sopimuksen, jolloin työntekijänä pääset nopeasti fysioterapiaan saamaan apua tule-vaivoihisi. Lisäksi fysioterapiaa korvataan asiakkaalle tapaturma-ja liikennevakuutuksen perusteella. Kysy lisää työnantajaltasi ja vakuutusyhtiö-sopimuksesta fysioterapiaan! (Pohjantähti, Lähitapiola, Fennia, Terveystalo)

Työfysioterapeutti-kuntohoitaja Jari Kotkansalo tarjoaa fysioterapiaa tuki- ja liikuntaelinasiakkaille sekä neurologisille asiakkaille yksilöterapiana. Myös kotikäyntejä esim. hierontakäynnit, kotikuntoutus(fysioterapia) ja apuvälinetarpeen kartoitus.

Asiakas voi tulla hoitoon lääkärin lähetteellä (lähete fysioterapiaan) tai ilman. Tilanteen vaatiessa ohjaan asiakkaan jatkotutkimukseen tai suosittelen lääkärissä käyntiä hoitotilanteen niin vaatiessa. Hoito on asiakaslähtöistä ja laadukasta, hyviin hoitotuloksiin tähtävää.

Tuki-ja liikuntaelinoireiset asiakkaat saattavat tarvita alkuun hoitosarjan ja jatkossa he harjoittelevat ft:n ohjauksessa/valvonnan alla oman lht-ohjelman mukaan. Myös neuvonta- ja ohjauskäynnit saattavat riittää osalle asiakkaista tule-vaivojen lievittymiseksi (ft tekee aina ft-tutkimuksen).

Fysioterapia

3630 min
 • hoitoaika (+kirjaaminen)

Fysioterapia

5445 min
 • hoitoaika

Fysioterapia

6660 min
 • hoitoaika

Työkykyä ylläpitävät palvelut

Hyvä työkyky parantaa henkilökunnan hyvinvointia. Se merkitsee myös työpaikan kannattavuuden, palvelukyvyn, tuottavuuden ja laadun kasvua. Mitä yritys hyötyy sijoittaessaan liikuntaan? Yksilön toimintakyvyn säilyminen ja parantuminen on ratkaisevassa roolissa. Liikuntaan panostamalla yritys voi laskea hyötyvänsä sairaskulujen vähentymisenä ja tuotannollis-laskennallisena hyötynä.

työfysioterapeutin konsultaatio n.45-60min – työkykyarviot – tavoitteena määrittää yksittäisen, toistuvan tai pitkittyneen oireen tai toiminnanvajauksen taso ja arvioida siihen liittyvä työ- ja muu kuormitus ->laatia hoitosuunnitelma>motivoida asiakas toimintakykynsä parantamiseen sis. fysioterapeuttisen tutkimuksen, jossa määritetään todettujen oireiden vaikutus työ-ja toimintakykyyn; -kirjallinen yhteenveto, -suunnitelma, -seuranta-aikataulu, -yksilölliset treeni-ja hoito-ohjeet
erityistyölasien / näyttöpäätelasien hankintaa varten työpisteen ergonomia-ja etäisyysmittaukset , lähete näöntutkimukseen, näyttöpäätetyön tarkistuslista
työpisteiden ja työn fyysisen kuormittavuuden arvioinnit ergonomisen käynnin / selvityksen perusteella

Työfysioterapia

6245 min
 • konsultaatio
 • (yrityskäynnit, + matkakulut erikseen)

Työfysioterapia

7860 min
 • konsultaatio
 • (yrityskäynnit, + matkakulut erikseen)

Kinesioteippaus fys.ter. tai hieronnan ohessa – kinesioteippaus + hinta 6€

Erillinen lht-ohjelma tai yksilöllinen harjoitteluohjelma (ft-tutkimuksen pohjalta) 72€

FASKIAKÄSITTELY on osa fysioterapeuttista hoitoa – tarpeen mukaan. Huom! Hoitosarja-kortit voimassa 4kk ostopäivästä, koskee sekä fysioterapiaa että hierontaa. Hinnat päivitetty 1.1.2020

Potilaskäyntien kirjaaminen on osa fysioterapiaa esim. palautteet vakuutusyhtiöille ja potilastietojen kirjaaminen Kanta-järjestelmään ja laadukkaan hoidon perusta.

Myynnissä niveltukia, kinesioteippiä ja esim. selän tukivöitä, lämpö-ja kylmägeelejä ym!

0%
JATKUVA SUPERETU 6-12 kk-jäsenille!

Take some time. Treat yourself. You deserve it.

TAMMIKUUN SUPERPAKETIT NOPEIMMILLE – VAIN RAJOITETUN AJAN!